Καλώς ήλθατε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα εκπαίδευσης elearningcourses.gr της SQLearn


Η SQLearn, στο πλαίσιο των εξελίξεων που έχει προκαλέσει η πανδημία του κορονοϊού και της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, προσφέρει ελεύθερη πρόσβαση στο ηλεκτρονικό μάθημα για ευαισθητοποίηση απέναντι στην πανδημία του COVID-19. Μέσω του μαθήματος μπορεί κανείς να κατανοήσει τις οδηγίες που θα πρέπει να ακολουθήσει σύμφωνα με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), προκειμένου να προστατευτεί από τον ιό και να μειώσει τον κίνδυνο μετάδοσής του.

Ο καθένας μπορεί να το παρακολουθήσει δωρεάν κάνοντας μία απλή εγγραφή στην πλατφόρμα ή με χρήση λογαριασμού Microsoft, Google ή Facebook.

Μαζί με το μάθημα για τον COVID-19, είναι διαθέσιμο και το ηλεκτρονικό μάθημα για το Cyber Security , καθώς σε μία περίοδο που ένα μεγάλο μέρος του προσωπικού των εταιρειών εργάζεται από το σπίτι, είναι πιο σημαντικό από ποτέ να γνωρίζει κανείς τις απειλές στον κυβερνοχώρο.

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε στην ιστοσελίδα της SQLearn τις πιο συχνές ερωτήσεις για την εκπαίδευση του προσωπικού κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα της SQLearn για οποιαδήποτε ερώτηση, ενώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον κορονοϊό επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του ΕΟΔΥ ή καλέστε στη γραμμή 24ωρης λειτουργίας 1135.